Nadir Tolun Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin; Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkelerine bağlı, Atatürk İlke ve İnkılaplarının rehberliğinde ülkemizin geleceğini şekillendiren; kendisine, ailesine, vatanına, milletine ve insanlığa saygılı, milli, manevi, kültürel, ahlaki ve evrensel değerleri benimseyen, koruyan geliştiren, özgüven ve özdenetim duygusu gelişmiş, düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilen, bilgili ve çağdaş bireyler olarak hayata ve bir üst eğitim kurumuna hazırlamaktır.

Misyon: Okulumuz; öğrencilerimize, Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkeleri çerçevesinde destek olmak, onları geleceğe uzanan yolda ahlaklı ve inançlı, sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendine güvenli, üretken ve yaratıcı, gelişmelere açık, kendisi ve toplumla barışık, teknolojik gelişmeleri takip eden, öğrenmeye meraklı, Atatürk İlke ve İnkılaplarına sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmek için vardır.

Saatler: 08.00 - 13.40
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://nadirtolunortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KOCACAMİ MAH. UĞUR MUMCU BUL. NADİR TOLUN ORTAOKULU BLOK NO: 10 BURHANİYE / BALIKESİR

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezi